Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.
Login
Register

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
FALSAFAH PENDIDIKAN
  • fr-FR
  • English (UK)

Falsafah Pendidikan Yayasan Islam Kelantan ialah Pendidikan Islam sebagaimana yang diterangkan pengertian dalam istilah-istilah ta'dib,irsyad dan tadris adalah satu usaha yang berterusan untuk memperkembangkan potensi individu muslim sebagai hamba Allah dan Khalifah-Nya di muka bumi secara menyeluruh dan bersepadu untuk melahirkan insan yang seimbang dari segi rohani, aqilah, emosi, dan aqidah serta jasmani berdasarkan kepada ajaran Islam. Usaha ini adalah bagi melahirkan muslim yang beriman, berilmu pengetahuan, beramal soleh dan layak berkhidmat untuk membangun keluarga, masyarakat, Negara dan umat.

HUBUNGI KAMI

HUBUNGI KAMI

NO.TEL : 09-7277817

PENAFIAN :
 Maahad Muhammadi Tumpat tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kehilangan atau kerosakan yang diakibatkan oleh penggunaan maklumat yang diperoleh daripada laman web ini.

BERITA TERKINI